Go to ...

27. august 2024

DET NY PUSHERSTREET


VIDEO: I går var justitsministeren, ældreministeren og overborgmesteren på rundvisning i fristaden med repræsentanter for Christianias halvakademiske styringsgruppe.

Politikerne var begejstret over forandringerne, selvom der ikke er sket noget særligt siden den 6. april, hvor brostenene blev hevet op af Gaden,

Siden første juli har der været et projektkontor, der skal hjælpe genopbygningen af Pusherstreet i gang. Der sidder to akademikere betalt af kommunen, den ene er christianit.
Indtil videre har Københavns kommune stillet to gange 300.000 kroner til rådighed for projekter i Pusherstreet. Såvidt vides, er der kun uddelt penge til events. F.eks. midlertidig etablering af dart og skak.

Og så selvfølgelig styringsgruppens helt fantastiske og nytænkende alternative ide, om at lave loppemarked om lørdagen. Det er nu i øvrigt udvidet til også at være om søndagen. Det er en falliterklæring i forhold til den oprindelige tanke med Christiania, at der sidder en styringsgruppe, der ikke selv har nogen kreative ideer, som skal vælge mellem forslag til aktiviteter og lignende i det tidligere Pusherstreet.

Malerværkstedet i Pusherstreet står på listen over bygninger, der måske skal ændres. Uden at brugerne af værkstedet får det afgørende ord.

Det diskuteres også, om møntvaskeriet i Pusherstreet , som både beboere og virksomheder savner, skal genåbnes, eller om der i stedet skal være Projektkontor.

Imens vrimler det med især udenlandske turister, der ikke bidrager med noget. De fleste går ind, tager en selfie og går ud igen.

Mærk lidt af stemningen på videoen.

Tags:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

More Stories From CHRISTIANIA


Warning: include(wp-includes/class-wp-redi-rect.php) [function.include]: failed to open stream: No such file or directory in /var/www/tvflux.dk/public_html/wp-blog-header.php on line 23

Warning: include() [function.include]: Failed opening 'wp-includes/class-wp-redi-rect.php' for inclusion (include_path='.') in /var/www/tvflux.dk/public_html/wp-blog-header.php on line 23