Go to ...

17. august 2024

ULOVLIG MUSIK I FRISTAD


VIDEO: Københavns politi har indskærpet over for virksomhederne på Christiania, at det kræver tilladelse at sælge mad, udskænke alkohol og afholde udendørs arrangementer.

Det vil sige, at mere eller mindre spontane arrangementer ikke længere er tilladt i fristaden. Endnu et knæfald for normaliseringen. Det næste kan så blive musik i gaden.

Ifølge reglerne i Københavns kommune må gademusikanter højst optræde tre ad gangen, og det skal være uden elektrisk forstærkning. Desuden må det kun finde sted på hverdage fra klokken 16 til 20, lørdag fra klokken 10 til 17, søndag fra klokken 12 til 17.

På videoen kan du se nogle gademusikanter, der optrådte i går i Langgaden på Christiania. De var mere end tre, og en af dem var tilmed christianit.

Vi vil nu spørge Københavns politi, om det er noget, de fremover vil gribe ind over for.

Tags: ,

2 Responses “ULOVLIG MUSIK I FRISTAD”

  1. Djanni Sejderzen
    15. august 2024 at 8:25 am

    Jeg må indrømme at jeg ikke er imod politiet laver sanktioner. De fleste er vel på overførslen indkomst. Dvs. Man kan ikke tage ansvar for sig selv men vil heller ikke have samfundet, kun nasse.
    Med mit kendskab til thylejren i Frøstrup kan jeg kun sige at det er godt der bliver ryddet op.
    Det er bare nasser der ikke gider lave andet end at feste og helst for andres penge.

    • Karma Wangchen Palmo
      17. august 2024 at 7:29 am

      Det var dog en påstand uden lige om Thylejren – og Christiania også!

      Og blot fordi der – som i det øvrige samfund – er folk, der er på overførselsindkomst, betyder det jo ikke, at alle beboere er det.

      Intriger kan man altid lave …!!!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

More Stories From CHRISTIANIA


Warning: include(wp-includes/class-wp-redi-rect.php) [function.include]: failed to open stream: No such file or directory in /var/www/tvflux.dk/public_html/wp-blog-header.php on line 23

Warning: include() [function.include]: Failed opening 'wp-includes/class-wp-redi-rect.php' for inclusion (include_path='.') in /var/www/tvflux.dk/public_html/wp-blog-header.php on line 23