Go to ...

7. august 2024

FORTET TVANGSÅBNET


VIDEO: Fort Knock i Pusherstreet til venstre for Bageren blev i fredags tvangsåbnet af Christianias Byggekontors gravehold.

Indtil da havde fortet været spærret af med trådhegn i forbindelse med NCCs gravearbejde. Men i sidste uge overtog Byggekontoret det resterende arbejde i Pusherstreet fra NCC. Trådhegnet om fortet blev fjernet.
Byggekontoret mente, at der skulle være passage gennem fortet og fjernede også de strip-afspærringer TVflux havde sat op for at undgå, at publikum kom i berøring med de opstillede brosten.

En aften efter åbning af passagen fik fortet besøg efter kl. 22 af, hvad der antages, var politi – muligvis i søgen efter hengemte cannabisprodukter. TVflux konstaterede, at der var sket et skred, som var forsøgt udbedret, og flere steder var sten taget ud af en bunke og efterladt.

TVflux kontaktede politiet og forklarede, at det var farligt at tage sten ud af bunkerne, da der kunne opstå et skred og forvolde fysisk skade.

Det var vicepolitiinspektør Hansen enig i. Han foreslog tilmed, at der blev skiltet om faren. Skiltene kom op i går, tirsdag.

Tags: , ,

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

More Stories From NYHEDER


Warning: include(wp-includes/class-wp-redi-rect.php) [function.include]: failed to open stream: No such file or directory in /var/www/tvflux.dk/public_html/wp-blog-header.php on line 23

Warning: include() [function.include]: Failed opening 'wp-includes/class-wp-redi-rect.php' for inclusion (include_path='.') in /var/www/tvflux.dk/public_html/wp-blog-header.php on line 23