Go to ...

7. august 2024

POLITI PÅ FÆRDE?


VIDEO: Under et besøg på fortet i Pusherstreet mellem klokken 22 og 10 den følgende dag blev der i sidste uge begået hærværk mod opbygningen af brosten.

Tre steder var der fjernet sten. Det ene sted var der tydeligvis sket et skred, som gerningsmanden havde forsøgt at genopbygge. De to andre steder var sten fjernet fra deres plads med deraf følgende fareforvoldelse, idet der kunne ske et skred pga. de manglende sten.

Det var tydeligt, at gerningsmanden søgte efter noget. Alle steder, hvor sten var flyttet, kunne synes markeret enten med maling eller anbringelse af en genstand (i dette tilfælde en legetøjsbil).

Da der ikke efterfølgende manglede brosten, antages det, at det var Københavns politi, der har ledt efter opbevaring af hash.

Tags:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

More Stories From CHRISTIANIA


Warning: include(wp-includes/class-wp-redi-rect.php) [function.include]: failed to open stream: No such file or directory in /var/www/tvflux.dk/public_html/wp-blog-header.php on line 23

Warning: include() [function.include]: Failed opening 'wp-includes/class-wp-redi-rect.php' for inclusion (include_path='.') in /var/www/tvflux.dk/public_html/wp-blog-header.php on line 23