Go to ...

7. august 2024

TO UDLÆNDINGE KNALDET


VIDEO: Omkring kl. 21 denne aften blev to udlændinge kropsvisiteret af civilt politi på Christiania. På den første uden for Woodstock brugte betjenten tricket med at hive op i mandens underbukser. Det husker vi fra skolen; det er skide irriterende at få klemt kønsorganet.

Den anden sagde, at han arbejdede i Danmark og havde haft et gram hash på sig, da betjentene styrede målrettet efter ham ved et bord uden for Nemoland.

I sidste uge blev en herboende afrikaner taget uden for Woodstock med lidt hash. Hashen blev konfiskeret og betjentene tog de 500 kroner han havde på sig. Det er mange penge sidst på måneden, når manden er førtidspensionist. Men han får nok ikke nogen bøde, for så kan manden jo fortælle dommeren i retten, at betjentene stjal hans penge.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

More Stories From NYHEDER


Warning: include(wp-includes/class-wp-redi-rect.php) [function.include]: failed to open stream: No such file or directory in /var/www/tvflux.dk/public_html/wp-blog-header.php on line 23

Warning: include() [function.include]: Failed opening 'wp-includes/class-wp-redi-rect.php' for inclusion (include_path='.') in /var/www/tvflux.dk/public_html/wp-blog-header.php on line 23